Online prodavnica

0
Ukupno : 0,00 RSD
Your Cart is currently empty!
update

Dobro došli u naš čarobni svet ljubavi, vere i nade, kristala i astrologije, narodnih običaja i verovanja kao i našeg neolitskog nasleđa. Ljubav Vera Nada® je originalan, autorizovan koncept duhovnog nakita, aksesoara i autentičan srpski brend. Stvaramo jedinstvo stila, mode i lepote sa snagom ljubavi, vere i nade spojene u dizajnu jedinstvenih krecija skrojenih za sve vaše potrebe i želje, po principima kristaloterapije prema onome što vama energetski odgovara ili nedostaje. Ljubav Vera Nada® je najpoznatija po jedinstvenim brojanicama satkanim od najfinijeg dragog kamenja i srebra koje pravimo za svakog posebno, drugačije skrojenu za osobu koja ih nosi, kao i sa blagoslovom svih nasih verskih zajednica. Takođe, dizajniramo i pravimo sijaset drugih proizvoda od raznih finih materijala koje vešto kombinujemo u želji da naše mušterije oduševimo inovativnom ponudom!

Naš Kristalni Manifest: Drago kamenje je naša direktna veza sa univerzumom i vremenom pre vremena. Svaki dragulj je priča i istorija za sebe, a svaka naša Ljubav Vera Nada® kreacija je izuzetna, jedinstvena i neponovljiva baš kao vi.

NEOLITIKA® je autorska kolekcija inspirisananašim neolitskim nasleđem! Kolekcija „Igrom kroz Istoriju“ je takođe inspirisana našom bogatom istorijom. 

Uostalom, slike govore 1000 reči. Opustite se i prepustite čarima naše kristalne poslastičarnice!

KONTAKTIRAJTE NAS

 •  

  Lokacija:
  Beograd, Srbija

 •  

  E-mail:
  Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

 •  
  Telefon:
  +381 (0) 69 3463462
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…