Online prodavnica

0
Ukupno : 0,00 RSD
Your Cart is currently empty!
update

Petak je dan Venere – ljubavi, lepote i gatanja! Smatra se da se baš petkom najbolje gleda u kafu, karte i rune. U to ime, petkom gledamo u šolju, otvaramo karte i prenosimo vam čarobne poruke za period od 28.06. do 05.07.2024.

🔮Petkom predviđamo🔮

Petak je dan Venere – ljubavi, lepote i gatanja! Smatra se da se baš petkom najbolje gleda u kafu, karte i rune.

U to ime, petkom gledamo u šolju, otvaramo karte i prenosimo vam čarobne poruke!

ODABERITE KARTU DREVNE MUDROSTI I CHINGA:

PRVA - UVEĆANJE: Sve kreativne snage univerzuma, zvezda i sila su na VAŠOJ strani! Iskoristite ovo čarobno i moćno vreme mudro i brzo JER neće trajati zauvek! Hvatajte prilike u letu, ne dangubite već se pokrenite na sve strane!

DRUGA - NAPREDOVANJE: Svi želimo sad, odmah i juče ali objektivno sve ide nekim svojim tempom. Niti mi rastemo preko noći od bebe do čoveka jer dug je to put kao i drvo od semena do gorostasa – tako i napredovanje. Pravi uspeh je rezultat velikih, različitih iskustva koja su nekad baš izazovna i upornosti da se prevaziđu uz načene lekcije. Imajte sve ovo na umu i uvek budite posvećeni svom cilju!

TREĆA - ENTUZIJAZAM: Savet je da budete kao reka – uvek iznalazeći NAJLAKŠI način da dođete do cijla, prigaođavajući se svakojakim okolnostima! Stvorite naviku da sa veseljme iznedrite svakog dana neki novi, lakši put za sebe i uspesi će krenuti da se nižu! Nekada mi sami sebi naprabvimo blokada a trebali bi samo da se opustimo i sa radošću prepustimo univerzumu!

 

💎OKRISTALITE SE i zakažite konsultaciju💎
❤Mi ispunjavamo želje - evo kako: https://bit.ly/34SfvW8

Poručite jedinstveno kristalno zadovoljstvo izrađeno prema želji i natalnoj karti po principima kristaloterapije za ljubav, zdravlje, uspeh i zaštitu!
❤️BTW, imamo nova pravila za izvlačenje karti tokom SREDOM LIVE u 7PM na IG – pročitajte: KAKO DA VAM SE BACI POGLED U KARTE ZA VREME SREDOM LIVE U 7PM?

IMATE 3 NAČINA:
Budite naš maneken! SLIKAJTE/SHERUJTE naš nakit + TAGUJTE nas sa @jelena_ljubav_vera_nada + OBJAVITE!
Uplatite za Azile za kuce, mace i/ili konje – evo kako: https://tinyurl.com/27vemfch 🐱🐶🐴
Rođendan vam je ove nedelje

❤Da bi radila čarobna finta, treba da se ubaci koja kinta! Ako ste dobili dobar savet, smernice, podršku ili upozorenje -častite: https://linktr.ee/jelenalovefaithhope
SVE što Vas očekuje u narednom periodu kao i kako najbolje iskoristiti aspekte:

💛Ljubav Vera Nada® www.ljubav-vera-nada.net
Porudžbine i pitanja 069 3463462
☕️Tarot, kafa i Rune 069BGTAROT / 069 2482768
✨Astro konsultacije 069BGASTRO / 069 2427876

Sa ljubavlju, verom i nadom,
Jelena Popović

 

KONTAKTIRAJTE NAS

 •  

  Lokacija:
  Beograd, Srbija

 •  

  E-mail:
  Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

 •  
  Telefon:
  +381 (0) 69 3463462
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…