Online prodavnica

0
Ukupno : 0,00 RSD
Your Cart is currently empty!
update

Petak je dan Venere – ljubavi, lepote i gatanja! Smatra se da se baš petkom najbolje gleda u kafu, karte i rune. U to ime, petkom gledamo u šolju, otvaramo karte i prenosimo vam čarobne poruke za period od 14.06. do 21.06.2024.

🔮Petkom predviđamo🔮

Petak je dan Venere – ljubavi, lepote i gatanja! Smatra se da se baš petkom najbolje gleda u kafu, karte i rune.

U to ime, petkom gledamo u šolju, otvaramo karte i prenosimo vam čarobne poruke!

ODABERIITE KARTU ZA VLADAVINU RAKA:

OSETLJIVOST: Rakovi su neviđeno osetljivi! Vodite računa kako servirate kritike i da li uopšte treba da ih bude jer Rakovi su perfekcioniste za sve i svašta. Ako se desi da pogreše, najbolje je pustiti da oni sami sebe kritikuju – a hoće 100%! Takođe, Rakovi sjajno kapiraju tuđa osećanja ali upravo to je ono što ih čini „osetljivim“! Tačno pokupe i najmanju promenu u nečijem najbezazlenijem potezu, energijama. Upravo ova otvorenost i osetljivost na vibracije oko sebe ih čini ranjivim ali i majstorima na-levo-krug i ciao! Zato, vodite računa o svojim gestovima i rečima pogotovo ako su kritike u pitanju! 😉

VIDOVITI: Rakovi su „majke“ zodijaka sa Meceom kao odrazom njihove duše. Kao takvi oni poseduju neverovatnu povezanost sa ljudima do kojih im je stalo – baš kao što majke tačno znaju kako su im deca i da li su u opasnosti! Vežbajte svoju intuiciju, razmišljajte o svojim najmilijimai šaljite im lepu zaštitničku energiju!

ZAŠTITNICI: Kao što rekosmo, Rakovi su „majke“ zodijaka, samim tim su neverovatno verni ali i brutalno zaštitnički nastrojeni prema svojim najmilijima. Nikada ali nikada ne testirajte Račicu i njene vrednosti – fyi 😉 Isto tako očekujte da će biti okrutni bez pardona kada krenu da dele pravdu. Buside malo Rakovi i pružite svojim voljenima osećaj zaštitte!

 

💎OKRISTALITE SE i zakažite konsultaciju💎
❤Mi ispunjavamo želje - evo kako: https://bit.ly/34SfvW8

Poručite jedinstveno kristalno zadovoljstvo izrađeno prema želji i natalnoj karti po principima kristaloterapije za ljubav, zdravlje, uspeh i zaštitu!
❤️BTW, imamo nova pravila za izvlačenje karti tokom SREDOM LIVE u 7PM na IG – pročitajte: KAKO DA VAM SE BACI POGLED U KARTE ZA VREME SREDOM LIVE U 7PM?

IMATE 3 NAČINA:
Budite naš maneken! SLIKAJTE/SHERUJTE naš nakit + TAGUJTE nas sa @jelena_ljubav_vera_nada + OBJAVITE!
Uplatite za Azile za kuce, mace i/ili konje – evo kako: https://tinyurl.com/27vemfch 🐱🐶🐴
Rođendan vam je ove nedelje

❤Da bi radila čarobna finta, treba da se ubaci koja kinta! Ako ste dobili dobar savet, smernice, podršku ili upozorenje -častite: https://linktr.ee/jelenalovefaithhope
SVE što Vas očekuje u narednom periodu kao i kako najbolje iskoristiti aspekte:

💛Ljubav Vera Nada® www.ljubav-vera-nada.net
Porudžbine i pitanja 069 3463462
☕️Tarot, kafa i Rune 069BGTAROT / 069 2482768
✨Astro konsultacije 069BGASTRO / 069 2427876

Sa ljubavlju, verom i nadom,
Jelena Popović

 

KONTAKTIRAJTE NAS

 •  

  Lokacija:
  Beograd, Srbija

 •  

  E-mail:
  Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

 •  
  Telefon:
  +381 (0) 69 3463462
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…