Online prodavnica

0
Ukupno : 0,00 RSD
Your Cart is currently empty!
update

Drago kamenje je naša direktna veza sa univerzumom i vremenom pre vremena. Svaki dragulj je priča i istorija za sebe, a svaka naša Ljubav Vera Nada® kreacija je izuzetna, jedinstvena i neponovljiva baš kao Vi.

Drago kamenje je naša veza sa vasionom, sa vremenom pre vremena.
Oni su čuvari DNK naše planete.
Svedoci su miliona godina stvaranja planete Zemlje.
U njima se nalazi energija vulkanskih erupcija, udara meteora, tektonskih poremecaja, rađanja novih kontinenata, života, nacija, kraljevstva, kao i gubljenje istih.

Dobrodošli u našu KRISTALNU POSLASTIČARNICU

Nekada davno, Bogovi i ljudi su delili sudbine. Starogrčki Bog Vina i Razvrata Dionis je zeleo devojku Ametist. Boginja Artemida je uslišila molitve Ametist i spasila je pohote Dionisa, pretvorivši je u gorski kristal.. Kada je video lepotu okamenjene device Ametist, Dionis, skrhan bolom i postiđen svojom bahatošću, plako je vinske suze koje su obojile Ametist u ljubičasto. „Améthystos“ na grčkom znači ne-opijen. Starogrci su ga nosili da ih štiti od pijanstva, Egipćani su verovali da im daje jačinu i hrabrost, kao i da štiti od zle magije. U ova nesiguran vremena predlazem Vam ametist kao dragulj smirenosti, intelektualnog i emotivnog balansa, duhovnosti, donosioca mira, trezvenosti, koncentracije, fokusa i lakog sna. Poznat kao "Biskupski kamen", omiljen kod katoličkih visokih svestenika, jer simbolizuje smernost, svetost, skromnost i mudrost. Danas se smatra kamenom mudrosti koji savršeno definiše "Doba Vodolije". Daje koncentraciju i volju da se istraje. Sjajan je za svaku vrstu zavisnosti i stvaranje balansa. Stavite u najjužniji deo bilo koje sobe u Vasem domu da bi protok energija bio najoptimalniji.

KONTAKTIRAJTE NAS

  •  

    Lokacija:
    Beograd, Srbija

  •  

    E-mail:
    Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

  •  
    Telefon:
    +381 (0) 69 3463462
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…