Online prodavnica

0
Ukupno : 0,00 RSD
Your Cart is currently empty!
update

Hellloouu LETO 21.06.!!! Prvi dan leta počinje ulaskom Sunca u Raka. Ujedno je i najduži dan, kao i najkraća noć, ali od njega će dani polako postajati sve kraći! Po zvezdanoj simbolici i ritmu univerzuma, leto je period konsolidacije uspeha, introspekcije, ozbiljno i temeljno razmišljanje o tome kako možemo BOLJE! Biti najbolja varijanta sebe, biti bolji prema sebi, drugiam, poslu itd., kao što rekoh BOLJI! Svi odgovori su u nama! Možda ćete ići na more ili ne ništa strašno, ALI iskoristite MORE pozitivnih vibracija koje leto pokreće u vama, nama, svima i svemu! Budite sami sebi svoje lično malo Sunce! Obasjajte sve što treba da se sredi, očisti, razume ili otkloni.. Svojom pozitivnom energojim pokrenite svoje strasti, kreativnost, uživanje, kako u sebi tako i u drugima! Merkur se vratio u Blizance i SVE se ubrzalo nema mesta oklevanju! Akcija, zabava, brzo razmišljanje, smisao za humor, multitaskovanje, brzo prešaltavanje iz jedne situacije/projeketa/ideje u drugu, treću... stopetu! Razmišljajte DRUGAČIJE, malo sebe izazovite novim idejama, metodama i načinima! Budite spontani! Budite drugačiji! Sve što budete radili, a da je malo risqué će biti berićetno i imaće odjeka u budućnosti! Budite hrabri & just go for it! Samo nemojte baš da kršite zakon, ali sve što je u okviru toga MOŽE! 

Na dnevnom nivou NE iritirajte osobe od autoriteta, niko ne voli Karen tako da nemojte biti. Možete da budete krativni do besvesti SVE DOK ne ugrožavate nikog, pa ni sebe u smislu zakona.

U ljubavi nemojte biti beba i tražiti wall to wall pažnju!

Što se finansija tiče prostrite se onoliko koliko ste dugi. U prevodu: NE uzimajte zajmove ako niste 1000% sigurni u stabilnost svojih finansijskih konstrukcija.

Sve što radimo ovog leta će imati svoj ego u budučnosti.

Kao i uvek, mala napomena da je 2022. priprema za 2023. Sve ali SVE će biti drugačije...

LAKE CAKE & manifestacije za prvi dan LETA

ZAHVALNOST - napravite bukvalno spisak SVEGA na čemu možete i trebate da budete zahvalni. Videćete da nije zamenarljiv već impresivan spisak ljudi, odnosa, okruženja, poridice, posla, prijatelja... ma svega!
POSTOJANOST - napravite spisak stvari na kojima radite, ali bi baš mogli malo da pojačate ton, raznolikost i posvećenost. Zamislite da je to sve bilje, a Vi farmer vašeg života, a da bi bile uspešne treba im se posvetiti i pripremiti za žetvu!
OTVORENOST - odberite TRI stvari za koje do sada niste bili otvoreni, a hteli ste. SAD je trenutak da se bacite u te avanture!

Častite se kristalima po Vašem natalu za privlačenje ljubavi, a sve detalje vezano za to pogledajte OVDE

MNOGO VIŠE na našem YouTube kanalu ili Instagramu

Mini Astro saveti po znakovima u par reči 😉
Ovan: ZABORAVITE na sve što vas smara i bacite oko na sve što vas OBARA! Nix dosada!
Bik: Racionalne finansijske konstrukcije dok se sve ne otplati!
Blizanci: Red, rad al zamalo! Zabava, zezanje woohooo...
Rak: Uživajte PRVO sa sobom, pa TEK onda po zaslugama i proslavite sve svoje uspehe!
Lav: Društvo i izlasci, ali neki rizici će se povampiriti!
Devica: Neki novi poslovi se smeše, ALI i balans između posla i privatnog!
Vaga: Intelektualni izazovi vas privlače!
Škorpija: Duboko razmišljate, ali i svašta iznedrite!
Strelac: S punim Mesecom su se mnoge stvari promenile kod Vas!
Jarac: Intuicija, prozorljivost... uvod u svet mogućnosti. Jarčevi kapiraju!
Vodolija: Spontano i veselo, sve mogućnosti su vam na izvolte!
Ribe: Bogami, donećete neke ozbiljne odluke koje će biti kao 11-ta Božija zapovest!

Proverite kako na najbolji način iskoristiti uticaj zvezda!

Častite se konsultacijom sa našim Astrolozima Bogdankom Bobom Zlatar i Vilom Dobrilom i pametno investirajte u SVOJU budućnost!

SVE što vas očekuje u narednom periodu, kao i kako najbolje iskoristiti aspekte i još mnogo toga možete saznate uz Astro konsultacije 069BGASTRO / 0692427876 za Bogdanku Bobu Zlatar ili Vilu Dobrilu, a možete i da se prijavite za našu Školu Astrologije!

Tarot, kafa i Rune na 069BGTAROT / 0692482768.

Porudžbine i pitanja 0693463462.

Sa ljubavlju, verom i nadom
Jelena Popović

KONTAKTIRAJTE NAS

  •  

    Lokacija:
    Beograd, Srbija

  •  

    E-mail:
    Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

  •  
    Telefon:
    +381 (0) 69 3463462
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…