Online prodavnica

0
Ukupno : 0,00 RSD
Your Cart is currently empty!
update

Astro Četvrtak - Zvezdani i praktični zvezdani saveti za period od 30.12.2021. do 06.01.2022.

Konačno kraj 2021! Long live 2022! Puni smo ljubavi, vere i nade zahvaljujući Jupiteru u Ribama. U svemu vidimo nesto dobro, priliku za bolje sutra, ali ne samo za sebe već i za porodicu, prijatelje i saradnike! Vreme je za neko dublje shvatanje duhovnosti koje može, a i ne mora da se tumači kroz religiju, jer bezbroj je puteva do vrha te planine. Tolerancija, prihvatanje, razumevanje - vreme je da sve to primenimo. Inspiracija, umetnost, nove ideje, razne inovacije i tehnologije su u najavi! Mlad Meces u Jarcu 02.01.2022. je PRAVA prilika za novogodišnje rezolucije, kao i pokretanje novih poslova, projekata, ideja! Potrudite se da uvek pravite dobre i ispravne izbore. 2022 nam se smeši puna NADE i velikih priprema za 2023. godinu, kada zvanično počinje DOBA Vodolije! Iskoristite 2022. da postanete zaista najbolje varijanta sebe. Vežbajte empatiju, intuiciju, prijatne razgovore. Negujte svoj duh avanturizma. Prihvatajte SVE. Primenjujte empatiju prema svemu i sve će biti OK. Transformacija će biti kompletna! 

Mini Astro saveti po znakovima u par reči 
Ovan: Uvek prvi u svemu! Novi ciljevi - novi VI! Woohooo! Samo napred!
Bik: Avanture vas guraju izvan zone konfora. Angažovanje oko finansija će vas uozbiljiti. Sve je cool, ali mora da se radi.
Blizanci: Bavite se sobom konstruktivno. Istražite i iskoristite sve svoj talente, probajte svašta, idite na razne kurseve, pronađite se.
Rak: Filozofirate o svemu. Ljubav cveta i porodični projekti dobijaju na važnosti. Rešićete sve porodične probleme.
Lav: Manje Lavovanja i više opuštencije. Posao je super. Ljubav je super. Malo li je?
Devica: Nove ideje. Novi hobi. Super za upoznavanje novih ljudi, ustvri sve što je novo Vam donosi sreću i lepe vibracije.
Vaga: Sve tenzije se smiruju. Harnmonija u porodici. Ako primetite da Vam se neke stvari ili situacije ponavljaju, možda trebate konačno da ih rešite?
Škorpija: Ako ste single, dobro je vreme da mingle. Odličan period za izlaske, upoznavanja, možda i proširenje porodice! Uvek kažite to što mislite.
Strelac: Stižu lepe vesti, a i kinta! Možda i neko nasledstvo na primer.
Jarac: Raspada se od posla i obaveza, ali to Jarac voli! OVO je VAŠA godina!
Vodolija: Probelmi sa parama se rešavaju. Bavite se svojom dušom, shvatanjima i pravite granice rep Vodolija i puštate samo one pozitivne unutra.
Ribe: Pravite svoje pleme, okupljate istomišljenike po duši i senzibilnosti. Prihvatate odgovornost za svaku svoju odluku i kad i pomažete prijateljima i porodici - Sv. Ribe. 

Proverite kako na najbolji način iskoristiti uticaj zvezda!

Častite se konsultacijom sa našim Astrolozima Bogdankom Bobom Zlatar i Vilom Dobrilom i pametno investirajte u SVOJU budućnost!

SVE što vas očekuje u narednom periodu, kao i kako najbolje iskoristiti aspekte i još mnogo toga možete saznate uz Astro konsultacije 069BGASTRO / 0692427876 za Bogdanku Bobu Zlatar ili Vilu Dobrilu, a možete i da se prijavite za našu Školu Astrologije!

Tarot, kafa i Rune na 069BGTAROT / 0692482768.

Porudžbine i pitanja 0693463462.

Sa ljubavlju, verom i nadom
Jelena Popović

KONTAKTIRAJTE NAS

 •  

  Lokacija:
  Beograd, Srbija

 •  

  E-mail:
  Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

 •  
  Telefon:
  +381 (0) 69 3463462
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…