Online prodavnica

0
Ukupno : 0,00 RSD
Your Cart is currently empty!
update

Petak je dan Venere - ljubavi, lepote i gatanja! Smatra se da se baš petkom najbolje gleda u kafu, karte i rune. U to ime, petkom gledamo u šolju, otvaramo karte i prenosimo vam čarobne poruke za period od 10. do 17.12.2021.

Trenutna situacija: OSETLJIVOST
Postajemo PREosetljivi! Jedno je imati svest, shvatanje, viziju, empatiju, a drugo je biti preosetljiv. Nemojte da se sami bacate u vatru sa takvim stavom. Malo se osnažite i nemojte da koristite situaciju za neko raskusurivanje. Koliko god to zvučalo primamljivo, kad tad sve tajne dođu na površinu te životne reke i mnogo će vas boleti ako ste zaslepljeni emocijama odabrali pogrešno. Birajte svoje bitke, ne srljajte u emotivne vrtloge, jednostavno nema porebe. Samo se smirite i realno sagledajte sve i uvek.

Savet: SNAGA
Sve što ste doživeli do sad dobro i loše, uspesi i porazi, formiralo vas je, pripremilo i osnažilo za ovaj sadašnji trenutak. Dovoljno ste iskusni, hrabri i jaki da znate kako da vladate sobom, a bogami i drugima. Glavu gore, budite najbolja verzija sebe!

Rasplet: UMETNOST

Budite umetnik svog života! Probudite kreativnost u sebi, jer svako je talentovan na neki način! Ne gubite ni trenutak već krenite u tu fenomenalnu avanturi i zaista napravite umetnost od svog života!

SVE što Vas očekuje u narednom periodu kao i kako najbolje iskoristiti aspekte i još mnogo toga možete da pratite na našem sajtu.

Astro konsultacije 069BGASTRO / 0692427876 za Bogdanku Bobu Zlatar ili Vilu Dobrilu, a mozete i da se prijavite za našu Školu Astrologije!

Tarot, kafa i Rune na 069BGTAROT / 0692482768.

Porudžbine i pitanja 0693463462.

Sa ljubavlju, verom i nadom
Jelena Popović

KONTAKTIRAJTE NAS

 •  

  Lokacija:
  Beograd, Srbija

 •  

  E-mail:
  Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

 •  
  Telefon:
  +381 (0) 69 3463462
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…