Online prodavnica

0
Ukupno : 0,00 RSD
Your Cart is currently empty!
update

Trenutna situacija: Prilagodljivost

Na greškama se uči! Svako ko je imao cilj je na putu do istog pravio greške, pitao se da li je dovoljan, pametan, brz, maštovit, obrazovan... Pa se preispitivao da li je dovoljno posvećen, zaslužan, jak.. Periodi nesigurnosti i preispitivanja su normalni, od njih učimo i rastemo u najbolju verziju sebe u tom trenutku. Greške su u stvari na neki način prikupljanja podataka, testiranje tržišta.. Budite oličenje prilagodljivosti i prihvatite proces sopstvenog boljitka! 😉

Savet: Akcija

Ako ste ikada sanjali da ne možete da se pomerite, pa ipak nekako smognete snage da se pomerite, e tako i sad. Koliko god da je zaista teško pokrenuti se, iskoristite aspekte da na najbolji način aktivirate sva svoja znanja, saznanja, instinkte i brutalne činjenice da krenete u juriš na: posao, društvo, simpatiju. Pokrenite se kako znate i umete sada je samo SADA i nikad više neće biti!

Rasplet: Neočekivanost

Ako ste predano i smisleno radili, neočekivane nagrade sleduju! Neko će naći pravu ljubav, drugi inspiracuiju i ideju godine. U svakom slučaj, spremni ste za NEOČEKIVANO!

SVE što Vas očekuje u narednom periodu kao i kako najbolje iskoristiti aspekte i još mnogo toga možete da pratite na našem sajtu.

Astro konsultacije 069BGASTRO / 0692427876 za Bogdanku Bobu Zlatar ili Vilu Dobrilu, a mozete i da se prijavite za našu Školu Astrologije!

Tarot, kafa i Rune na 069BGTAROT / 0692482768.

Porudžbine i pitanja 0693463462.

Sa ljubavlju, verom i nadom,
Jelena Popović

KONTAKTIRAJTE NAS

  •  

    Lokacija:
    Beograd, Srbija

  •  

    E-mail:
    Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

  •  
    Telefon:
    +381 (0) 69 3463462
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…