Online prodavnica

0
Ukupno : 0,00 RSD
Your Cart is currently empty!
update

Astro Četvrtak – Zvezdani saveti za period od 01-08.04.2021.

Naša Bogdanka Boba Poručuje: Odolite iskušenju da se zanosite i gubite vreme u razmišljanju, vreme je za jasnu reč i konkretnu akciju.
Ja bih samo da dodam: Ako ste frustrirani ograničenjima koje su nam nametnute, ne očajavajte. Proćiće. Koristite sve trenutne nelagodnosti da nešto pametno izvučete iz svake situacije, a na koje nemamo uticaja. Ne nervirajte se, nema svrhe. Jednostavno prihvatite i radite BILO ŠTA drugo pametnije od pukog nerviranja koje ne vodi ničemu osim lošem zdravlju, a puuuno života je pred Vama. Poradite na sebi, naučite nešto novo, popravite male stvari, pa polako krenite ka krupnijim. Nagradite sebe za svaku pobedu malu i veliku. Polako dovedite svoj život, posao pa i sebe u red, sledi nam svima zaljubiškanje i lepi trenutci!

Proverite kako na najbolji način iskoristiti uticaj zvezda!

SVE što vas očekuje u narednom periodu, kao i kako najbolje iskoristiti aspekte i još mnogo toga možete saznate uz Astro konsultacije 069BGASTRO / 0692427876 za Bogdanku Bobu Zlatar ili Vilu Dobrilu, a možete i da se prijavite za našu Školu Astrologije!

Tarot, kafa i Rune na 069BGTAROT / 0692482768.

Porudžbine i pitanja 0693463462.

Sa ljubavlju, verom i nadom
Jelena Popović

KONTAKTIRAJTE NAS

 •  

  Lokacija:
  Beograd, Srbija

 •  

  E-mail:
  Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

 •  
  Telefon:
  +381 (0) 69 3463462
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…