Online prodavnica

0
Ukupno : 0,00 RSD
Your Cart is currently empty!
update

Dela govore jače od reči, ALI u narednom periodu reči i misli će nostiti svoju težinu. Biće merene na gram i milimetar, secirane do atoma... Dobro pazite šta mislite i kako iste pretočite u reči! Ako nemate nešto lepo da kažete, bolje prećutite, jer može skupo da Vas košta! 😉

Vila Dobrila nam poručuje: 
Ove nedelje - od četvrtka do četvrtka, najvažniji je aspekt tj., uticaj Merkura koji je u Škorpionu sa sekstilom u Jarcu i pomračenje Meseca u Blizancima. U prevodu - reči imaju moć TRANSFORMACIJE i ISCELJENJA! Dijalozi koje ćemo voditi mogu da budu i sami sa sobom istom merom, kao i sa drugima imaće posebnu težinu. Sve što je odavno skrajnuto ili zaboravljeno, vraća se i dobija na važnosti. Nema tabu tema, a sa pomračenjem ćemo biti izazvani da praktikujemo tačno to što pričamo. Mogućnost verskog fanatizma naglašena - NE ulazite u rasprave.

SVE što Vas očekuje u narednom periodu, kao i kako najbolje iskoristiti aspekte i još mnogo toga možete da pratite na našem sajtu.
Astro konsultacije 069BGASTRO / 0692427876 za Bogdanku Bobu Zlatar ili Vilu Dobrilu, a možete i da se prijavite za našu Školu Astrologije!
Tarot, kafa, Rune i I Ching sa Marco Nektanom na 069BGTAROT / 0692482768.
Porudžbine i pitanja 0693463462.

Sa ljubavlju, verom i nadom
Jelena Popović

KONTAKTIRAJTE NAS

  •  

    Lokacija:
    Beograd, Srbija

  •  

    E-mail:
    Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

  •  
    Telefon:
    +381 (0) 69 3463462
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…